[fr] [en]

Home page > Our partners > They make the Tunisia Salsa Congress... > Remerciements > Post a message

Post a message

Replying to:

Remerciements

13 March 2015 00:46, by alicia7529

Enfin, et peut-être surtout, on l’a largement évoqué dans notre introduction, même quand on mange de la viande, on ne mange jamais que de la viande. Les mati res grasses et les modes de cuisson 155 cette asparagine représente 40 % des acides aminés totaux des chips, 14% dans la farine de blé et 18% par exemple clans les produits à base de seigle, riches en protéines27. Récemment, on a pu montrer qu’il était capable de détoxifier des substances cancérigènes, les rendant inoffensives, qu’il pouvait bloquer la prolifération de très nombreux types de cellules cancéreuses et stimuler le suicide des cellules (...)


Forum registration required

Prior to participating in this forum, you must register. Thank you for entering the personal identifier supplied to you. If you are not already registered, you must register.

[Connection] [register] [password forgotten?]

SPIP | | Site Map | Follow-up of the site's activity RSS 2.0
Registering with the site

You have requested to take part in a forum reserved for registered visitors.

Personal identifiers

Enter here your name and e-mail address. You will receive your personal identifier shortly by e-mail.